Warrior ♛
flee unto Allah.

Diary Contact Theme +Follow



OLD NEW
You Wanna Know Who I'm Fall In Love With ? Read The First Word Again

//asalamualaikum. Look at my new blog. Pfft, semakin buruk. Rasa macam nak delete account. Tapi tak tahu kenapa aku tak nak. Its take a long time to edit. Yeah, aku edit sikit jahanam. Annoying sahaja. Bukan tak pandai tapi lupa. Lagu, aku tak tahu kenapa aku layan ballad sekarang. Macam Taemin. Two Hearts One Soul , Aku dengan Muni. Okay, lawak gila semalam. Main macam Running Man. Yeah, whatever. Lately aku addict dengan Teen Top. Semua pasal kau Dayah. Kalau kau tak post lagu brushing 'brushing tuh --" Nasib aku cepat sedar. Aku sayang lagi dengan B2ST. Boyband pertama yang aku kenal. Aku tak datang sekolah hari ini. Aku bangun lambat. Aku dah iron tudung gedabak tuh. Then, aku tak datang sekolah. Actually, aku dah bangun pukul enam. Tak tahu hantu malas mana yang masuk dalam badan aku, so aku tidur balik. Lawak pula. Then, semalam aku mimpi aku dapat another baby sister. Dad kata nama baby tuh Shafiqah Insyirah. Pelik tapi nama tuh sedap :D Mom, mom wanny nak dapat adik baru ke ? *spazz 'spazz* Aku onn facebook. Dapat satu message. I thought another nonsense message but I was wronged. It was my sister from Mesir. Aku pelik cos dia hanya boleh onn hari Jumaat akhir bulan. Tapi semalam hari Selasa. Oh yeah, today patutnya aku buat kerja kayu. Mianhae Bella . Aku tak nak tengok muka budak tuh. Perempuan tuh mesti story pasal dia. Aku sakit hati. Semalam pon. Sorry tipu kau. Aku try bajet kewl. At the same time, aku nak jerit suruh perempuan tuh diam. Aku takut aku tak boleh tahan. Terlepas semua rahsia.  Ya Allah, kalau tahun depan aku sama kelas dengan dia. Aku redha. What can I do ? Anyway, aku bosan. Korang, mention 'mention lah dengan aku dekat twitter. Aku memang forever alone dekat twitter -______-